Backpack on track – Horseidstranda

God sommer bloggen!

Ja, nå i fellesferien har vi ligget på latsiden med blogging. Det er visst hardere å være bloggere enn vi trodde. Man ser rundt seg og tenker, «hmm, kan dette blogges».. Også begynner man å tenke, «..vi klarer vel å finne noe bedre enn dette». Og sånn går nu dagan da. Bloggen er selvfølgelig alltid i fokus, men kvalitetssensuren blir stadig strengere. Samtidig har de tidligere innleggene vært så populære at det har ført til en folkevandring til Lofoten fra hele verden. Utfordringene står for tur, og vi har rett og slett måtte begi oss ut på nye oppgaver her i nord.

Screen Shot 2017-07-21 at 10.42.37
Sommerkaoset i Lofoten

 

Noen av de som har latt seg lokke til Lofoten og helt frem til Vakthusøya er Vegard, Siri, Emilie, Mathilde og Ida. Vi tok oss dermed litt fri fra å løse sommerkaoset i Lofoten for å prøve oss på noen nye turer sammen med våre nye gjester. Tidligere denne uka gikk ferden mot Horseidstranda, en enorm strand som er rett og slett er helt fantastisk! Vi spente teltet på ryggen og gikk den 4 timer lange turen fra Selfjordhytta og kom fram til teltplassen ved midnatt. En helt uforglemmelig tur 😃

4 kommentarer om “Backpack on track – Horseidstranda

  1. Helt fantastisk! Man blir jo bare sittende målløs og skulle ønske at man var der selv. Kos dere videre og nyt dagene 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s