Fra paradis til helvete

Det skal vel litt til å toppe forrige bloggpost, så vi må nok legge lista noe lavere fremover… Men vi nekter å gi oss på topp og kjører på med nye blogginnlegg!

Vi har vært på ny tur, og vi har nå fått besøk igjen på øya. Audun og Tina har tatt turen, og vi dro dem med rett ut på telttur. På lørdag satte vi kursen mot Reine for å rekke fergen mot Vinstad/Vindstad/Winstad, tydeligvis ingen enighet om hvordan det stedsnavnet skrives. På veien ringte vi til Ruteopplysningen i Nordland for å forsikre oss om at fergen skulle gå tilbake til Reine på søndagen, og vi fikk positivt svar. Da vi kjøpte billetter i Reine sa billettselgeren at «Nei i morgen går det ingen ferge tilbake. I morgen er det pinse, så da går søndagsruten på mandag.» Det var jo litt nedtur for oss..  «..men er dere snille?» spurte billettselgeren. «Tja, jo, er vel det» svarte vi. «Ok, kan komme og hente dere i morgen jeg da«. HURRRA! For en service! På vei mot Vinstad kjørte vi innom Kirkefjorden – Der ingen skulle tru at nokon kunne bu Oddvar Berntsen lever visst fortsatt i beste velgående!

Da vi ankom Vinstad startet vi ferden mot Bunesstranda. Den stranda er helt unik! Vi fant oss en spektakulær teltplass og nøt den stekende midnattsolen med selvlagde fiskekaker på bål. For en kveld! Dagen etter gikk ferden videre opp mot Helvetestind, en luftig tur med en spektakulær utsikt. Kan absolutt anbefales!

Klokka 16 skulle vi bli hentet av billettselgeren i Reine, men ville han komme? Klokka ble 16, men ingen båt i sikte. Hadde vi blitt lurt? Men så, plutselig, så vi en liten båt i det fjerne. Jommen kom han ikke å hentet oss 😀 Skikkelig trivelig! Så da kom vi oss heldigvis tilbake til Reine, og etterhvert tilbake til Henningsvær.

Takk for en eventyrlig tur!

…Og nå kommer jo virkelig sommeren for fullt til nord, så dette må jo bare bli bra! 😎☀️

2 kommentarer om “Fra paradis til helvete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s