Da Pirum Extro erobret Lofoten

Studentlivet i Trondheim er noe for seg selv. Og samtidig være en del av Pirum, ja da må man kanskje belage seg på et ekstra semester. Men men, det er det verdt! Men når man er ferdig som student og kan fortsette som en del av Pirum Extro, ja da kan man ha det gøy resten av livet 😁

CJ

I år var nemlig Pirum Extro sin turné lagt til Vakthusøya, Lofoten. For et sammentreff! Gjengen ankom Evenes sent fredag kveld og hadde første natt på en campingplass i Lødingen. Morgenen etter ble det holdt konsert for campingfolket der. Konserten var en stor suksess og svært innbringende. Hele 1 000 kroner ble samlet inn av de ekstatiske eldre tilhørerne, og dette ble selvfølgelig brukt til å kjøpe den beste Champagne, som ble tatt med på reisen videre. Henningsvær ble plottet inn på GPS’en og CJ møtte gjengen da de cruiset inn mot Joker’n. Etter å ha fått handlet inn mat og drikke til helgen, og gått en tur opp til Heia, var det klart for å få alle over på øya. Det endelige turnéreisemålet var nådd!

En rett og slett strålende helg!

..Og her kommer et lite innblikk i det glade turnéliv 🎬

En kommentar om “Da Pirum Extro erobret Lofoten

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s