En fisk ved navn Brosme

Hei,

Mitt navn er Brosme. Eller på latin, Brosme brosme. 

Jeg ser litt ut som en blanding av torsk og ål. Maja liker meg ikke. Ikke det at jeg har gjort henne noe vondt. Hun bare dømmer meg på mitt ytre, selv om mitt indre faktisk er ganske digg. Noen vil kanskje mene at jeg har en smak som minner om hummer. Selv er jeg ikke så opptatt av dette med smak og mote.

Så hva gjør jeg her på torskebloggen? Jo, hør. Forrige helg var det storfint besøk på Vakthusøya. Pirum Extro, samt Helene og Jean var der. Med nye gjester på øya, var det også tid for nye deltagere i den store fiskekonkurransen – Vakthusøycupen 2017! Maja sier jeg egentlig ikke har noe i denne konkurransen å gjøre, men her om dagen la jeg og vennene mine en plan for hvordan vi kunne snike oss med likevel. Mens gjestene var ute å prøvde fiskelykken, og sang om lofottorsken, slo vi til! Mohahaha!

For de aller største fiskene var det Helene og Michael som fikk på kroken, og jaggu var det ikke to brosmer som skulle vise seg å være dagens største fangst. Helene først ute med en på 4,4 kg og hun tok da ledelsen i cupen! Men en liten time senere halte Michael inn en ny brosmerugg på 6,1 kg, og tok en soleklar ledelse i cupen!

Montro om vi brosmer holder ledelsen helt inn og vinner cupen!

Hilsen en fast leser.

Brosme

IMG_6076
Scoreboard per 5. mai
brsome
Lederfisken

Vel vel det var dagens leserinnlegg og oppdatert oversikt i Vakthusøycupen. Mer om forrige helgs besøk kommer i en senere post når video er ferdig redigert!

God helg! 🐟

En kommentar om “En fisk ved navn Brosme

  1. Utrolig gøy med denne cupen! Blir vel en utfordring å slå den som leder…, men er vel verdt et forsøk. I august, kanskje 🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s