Slappfisker? Å nei da!

En hel uke siden forrige bloggpost, vi tar selvkritikk!  Vi har ikke vært slappfisker, men holdt på med noe hele tida! Etter bryllup i Oslo i helgen, så ble vi på mandag værfaste på Gardermoen. Trodde ikke vi måtte til Oslo for å bli stoppet av været! Vi hadde jo godt vær vi måtte rekke i Lofoten, så fornøyde var vi da vi endelig kom oss tilbake til nord på tirsdagen. Frank hentet oss på flyplassen og fikk også tid til å vise oss noen av de gamle bryggehusene på kaia i Henningsvær. Mye historie i veggene der, og litt av årets klippfisk i takbjelkene.

Onsdag og torsdag – Skidager ⛷, men dette fortjener sin egen bloggpost! Følg med 🙂

I dag har vært en øydag, men ikke fordi været har vært dårlig. Det har faktisk vært sommervær i dag – helt nydelig! Vi har malt, brent bål og ryddet plank. Det må til når tak etter tak byttes her på øya.

Men vi har også gjort klart til festivitaser i dag! For om noen timer kommer nemlig 15 folk til øya! 13 fra Pirum Extro (Pirum – Uoffisielt kåret til en av verdens aller beste studentsanggruppe fra Trondheim. Extro – De som tidligere har vært med i Pirum) + Helene og Jean (studievenner fra Trondheim). Vi er klare!

Jo! Så var det denne fisken som vi har saltet da. Det som skal bli klippfisk 🐟. I dag skylte vi av saltet og hang opp fisken til tørk. Spent på om det blir noe bacalao om noen måneder 🤔

IMG_2509

Og så er det tid for å annonsere Vakthusøycupen 2017! Vakthusøycupen er en fiskekonkurranse som våre besøkende kan delta i. Her kan man fiske så mye man vil når man er på besøk, men det er kun den største fisken som teller. Vinneren av denne cupen vil motta en premie til høsten, samt kunne titulere seg som fiskekongen 🏆.

Shiiit fiske! 🎣

FullSizeRender3

(Vi anser oss selv som inhabile i denne cupen og deltar derfor ikke)

En kommentar om “Slappfisker? Å nei da!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s